Atranką vykdo bendrovė „AIMS International“, o kandidatai kviečiami siųsti paraiškas iki balandžio 7 dienos. Kandidatams, kaip skelbia „Lietuvos geležinkeliai“, keliami nepriklausomumo, taip pat specialieji reikalavimai – mokėti anglų kalbą ir turėti kompetenciją bent vienoje iš penkių sričių: strateginio valdymo, verslo plėtros ir tarptautinės politikos; finansų valdymo, rizikų valdymo ir audito; logistikos verslo plėtros ir valdymo; geležinkelių transporto valdymo ir reguliavimo; skaitmenizacijos, organizacijų bei transformacijos valdymo.

LTG grupę sudaro pagrindinės antrinės bendrovės – geležinkelių infrastruktūros valdytojas „LTG Infra“, krovinių vežimo bendrovė „LTG Cargo“ ir kelionių traukiniais bendrovė „LTG Link“. Taip pat grupėje veikia kitos antrinės bendrovės, o AB „Lietuvos geležinkeliai“ atlieka kontroliuojančiosios bendrovės funkciją.

Šiuo metu „Lietuvos geležinkelių“ valdybą sudaro nepriklausomas narys, valdybos pirmininkas Romas Švedas, nepriklausomi nariai Monika Rimkūnaitė-Bložė, Rolandas Zukas, Alditas Saulius ir Mats Hanson.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)