Debesų bus nedaug, tik į kai kuriuose rajonus atplauks aukštesni debesys. Iš jų galima tikėtis trumpų nedidelių kritulių, daugiausia lietaus. Pūs nemalonus vidutinio stiprumo šiaurės, šiaurės vakarų vėjas. Jis atneš vėsius orus. Nors dažnai švies saulė, bet temperatūra nesuskubs kilti. Įdienojus daug bus 9-12. Pietų Lietuvoje vietomis 13, o šalies šiaurėje kai kur laikysis vos 8 laipsnių šiluma.

Ketvirtadienį atmosferos slėgis dar truputį pakils. Debesų liks nedaug, tad ir kritulių tikimybė šalyje bus maža. Sukinėsis nestiprus, dažnai keičiantis kryptį, vėjas. Mažai debesuotą ir ramią naktį oras suskubs vėsti. Rytą jau daugelyje rajonų sužibės šalnos, nes temperatūra nukris iki 0-5 laipsnių šalčio. Kuršių nerijoje, apsuptoje Kuršių marių ir Baltijos jūros, išliks menka 1-3 laipsnių šiluma. Dieną temperatūra nenoriai pakils vos iki 8-13 laipsnių šilumos.

Penktadienio naktį vėl žada gąsdinti šalnos, o dieną sulauksime 9-14 laipsnių šilumos. Yra tikimybė, kad kai kur iškris nedideli krituliai.