Pirmadienį pūs gūsingas vakarų krypties vėjas. Danguje sukiosis debesys, dažnai palis. Vilniuje ir Kaune numatomas nedidelis debesuotumas, protarpiais purkš lietus. Naktį ir ryte bus apie 15–17, dieną apie 19–20 laipsnių šilumos. Šiauliuose, naktį ir ryte, bus giedra. Temperatūra svyruos tarp 13–15 laipsnių. Įdienojus vėjas atgins lietaus debesis, oras šils iki 17–18 laipsnių. Pajūryje bus vėjuota. Didžiąją paros dalys vis varvės dangus. Temperatūra sieks 16–18 laipsnių.

Antradienį didesnių pokyčių nenumatoma. Vilniaus ir Kauno apylinkėse dangumi keliaus debesys, lynos. Naktį ir ryte termometrai fiksuos 13–15, dieną 18 laipsnių šilumos. Šiauliuose pirmoji paros pusė bus giedra. Temperatūra svyruos tarp 13–16 laipsnių. Dienos metu galimas nedidelis debesuotumas, trumpai palis. Bus apie 19–20 laipsnių šilumos. Pajūryje vyraus apniukęs dangus, numatomas nedidelis lietus. Nakties metu bus apie 15, ryte ir dieną apie 17–18 laipsnių šilumos.

Trečiadienį temperatūra išsilaikys panaši, tačiau krituliai bus gausesni, pūs smarkesnis vėjas. Vilniuje ir Kaune dangų gaubs debesys, lis. Temperatūra sieks 16–18 laipsnių. Šiauliuose taip pat vyraus apniukęs ir lietingas peizažas. Pirmoje paros pusėje bus apie 14–15, dieną apie 17 laipsnių šilumos. Pajūryje numatoma 16–17 laipsnių temperatūra. Gūsingas vėjas vis neš lietaus debesis.

Ketvirtadienį ir vėl tas pats: debesys, krituliai ir neramus vakarų vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, pirmoje paros pusėje, termometrai fiksuos 13–15 laipsnių. Dangus bus apniukęs, griaudės perkūnija. Dieną oras šils iki 18 laipsnių, debesys bus retesni. Šiauliuose visą parą vyraus nedidelis debesuotumas, protarpiais palis. Nakties ir ryto metu bus apie 12–15, įdienojus apie 17 laipsnių šilumos. Pajūryje nedideli debesys vis taškysis krituliais. Temperatūra svyruos tarp 15–17 laipsnių.

Penktadienis bus šiek tiek sausesnis ir laipsniu kitu šiltesnis. Vilniuje ir Kaune dangumi plauks debesys, tačiau krituliai bus menki. Nakties ir ryto metu termometrai fiksuos 13–16 laipsnių. Dieną oras sušils iki 19–21 laipsnio. Šiauliuose dangus bus apniukęs, tačiau lietaus tikimybė bus nedidelė. Naktį ir ryte vyraus 13–15 laipsnių temperatūra. Įdienojus termometrų stulpeliai kils iki 17–19 laipsnių. Pajūryje pirmoji paros pusė bus apniukusi, numatomas nedidelis lietus. Įdienojus debesys prasisklaidys, bus apie 17–18 laipsnių šilumos.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , savaitgalį orai bus šiltesni, tačiau dar daug kur palynos.