Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, penktadienį bus apie 11 laipsnių šilumos, negausiai palis tik pajūryje, kitur, prasisklaidžius debesims, švies saulė.

Naktį į šeštadienį bus 1–4 laipsniai šilumos, nedidelis lietus prognozuojamas tik prie jūros. Dieną temperatūra svyruos nuo 10 laipsnių šilumos Klaipėdoje iki 14 laipsnių šilumos Kaune. Apie Kauną, Klaipėdą ir Panevėžį numatomas trumpalaikis lietus, o Šiauliuose palis gausiau.

Naktį į sekmadienį bus 3–4 laipsniai šilumos, nedidelis lietus prognozuojamas apie Vilnių ir Panevėžį. Dieną sušils iki 12–13 laipsnių, nestipriai palis.

Naktį į pirmadienį laikysis 3–4 laipsnių šiluma, daug kur nestipriai palis. Dieną bus 8–12 laipsnių šilumos, orai bus permainingi.

Naktį į antradienį bus 4–5 laipsniai šilumos, lis. Lietus visoje Lietuvoje numatomas ir dieną. Tada bus 8–9 laipsniai šilumos.

Naktį į trečiadienį temperatūra svyruos nuo 1 laipsnio šalčio apie Šiaulius 1 laipsnio šilumos didžiojoje šalies dalyje. Dieną bus vėsu, sušils iki 6–8 laipsnių šilumos, nelis.

Naktį į ketvirtadienį visoje Lietuvoje spustels 1–2 laipsnių šaltukas. Dieną bus 11–12 laipsnių šilumos, ir tik nestipriai debesuota.

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos sinoptikai prognozuoja, kad balandžio mėnesio vidutinė temperatūra numatoma artima vidutinei daugiametei, kuri yra 5,5 laipsnio Celsijaus. Kritulių kiekis prognozuojamas truputį mažesnis nei daugiametis vidurkis.