Delfi redakcija sulaukė skaitytojo atsiųsto vaizdo įrašo iš posėdžio, kuriame girdisi, kaip meras, nepastebėjęs, kad mikrofonas yra įjungtas, laukdamas po pertraukos grįžtančių tarybos narių, kelis kartus nusikeikia.

Pats K. Knizikevičius pripažino, kad nusikeikė tarybos posėdžio metu dėl nuovargio, tačiau taip, pasak jo, nenutinka dažnai.

„Tą dieną buvo sunkus ir ilgas posėdis, nes buvo svarstomas klausimas dėl šilumos ūkio – principinio pritarimo dėl leidimo „Litesko“ rengti investicinį planą. Kadangi tą dieną buvo daug klausimų, tai viduryje jų pasidarėme pertrauką, tarybos narius informavau, kad grįžti į darbo vietą reikėtų 15 valandą. Įraše girdisi, kad nuo 15 valandos raginu juos grįžti, nelabai jie grįžta, buvau pavargęs ir „ant emocijų“ išsprūdo vienas kitas keiksmažodis“, – sakė Biržų meras.

K. Knizikevičius patikino, kad nusikeikė ne iš piktų paskatų.

„Nepiktybiškai. Visiškai emociškai, dėl nuovargio“, – linksmai nusiteikęs patikino jis.

Socialdemokratas K. Knizikevičius Biržų mero pareigas eina pirmą kadenciją. Antrojo rinkimų turo metu K. Knizikevičius sulaukė 31,16 proc. rinkėjų balsų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)