Šis festivalis jau daugiau nei 15-a metų tęsia tradiciją paskelbti Neringos vasaros sezono pradžią.

"Nors garsiausias Lietuvos kurortas, Nida, dažnai dėl savo orų kaitos vadinamas lietuviškuoju Londonu, tačiau penktadienio vakarą nei lietūs, nei vėjas, neįveikė puikios festivalio nuotaikos bei atlikėjų ir svečių šypsenų", - skelbia organizatoriai.

Vienas festivalio organizatorių Žilvinas Žvagulis juokauja, jog vardan gero oro teko apsilankyti bažnyčioje.

"Kiekvienais metais vis tikimės, kad festivalio metu į Nidą visus sukvies ne tik garsiausi Lietuvos atlikėjai, bet ir saulėti, šilti orai. Tačiau per šitiek festivalių jau spėjome įsitikinti, kad blogas oras visiems - nė motais. Beprotiškai fantastiškas jausmas, kai tau ant galvos pila lietus, o tu su savo "chebra" dainuoji ir pats nuo to kaifuoji" - sako Ž.Žvagulis.

Šeštadienį miesto svečiai galėjo pasiklausyti geriausių Lietuvos vaikų kolektyvų koncerto, ansamblio „Lietuva“, dalyvauti kūrybinėse dirbtuvėse.

Vakare pajūryje – bardų koncertas, vaikų pučiamųjų instrumentų orkestro pasirodymas ir didysis Nidos festivalio koncertas, po kurio seks šventiniai fejerverkai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)