Apie tai politikas pranešė feisbuke.

„Padariau didelę ir neatleistiną klaidą – vairavau neblaivus. Todėl traukiuosi iš užsienio reikalų viceministro pareigų.

Po vakar dienos pasisėdėjimo su bičiuliais, kuris užtruko iki vėlumos, pamiegojęs septynias valandas maniau, kad jau būsiu išsiblaivęs, ir nuvažiavau už trijų kilometrų nuo miestelio Molėtų rajone prie ežero išsimaudyti. Paaiškėjo, kad klydau – grįžtantį mane patikrino policija ir nustatė 0,62 promilių girtumą“, – rašė M. Adomėnas.

„Tai tik mano kaltė. Dėl jos labai apgailestauju. Nemėginu teisintis. Atsiprašau visų, kurių pasitikėjimą šiais savo veiksmais apvyliau“, – rašė politikas.

Landsbergio komentaras

Į M. Adomėno pasitraukimą sureagavo ir užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis.

„Šiuo metu neturėjau priekaištų viceministrui dėl darbo kokybės, tačiau po įvykių, kuomet vairavo neblaivus, jo apsisprendimą atsistatydinti vertinu kaip tinkamą žingsnį“, – Delfi perduotame komentare sako G. Landsbergis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)