„Tikrai svarstau, vis dar tebesvarstau šią opciją. Svarbiausia žinia yra tai, kad mane tikrai labai sujaudino partijos žmonių palaikymas. Tai yra man labai svarbu. Turbūt reikia atsakyti sau į galutinius klausimus, ar šis kelias šiame etape man būtų tinkamas pasirinkimas“, – žurnalistams prieš Vyriausybės posėdį teigė ji.

„Tikrai svarstau ir labai vertinu bendruomenės pasitikėjimą“, – pridūrė konservatorė.

Anot jos, laiko pagalvoti apie galimybę siekti prezidento posto dar yra, tad savo sprendimą ji praneš artimiausioje ateityje.

„Kol kas negavau nurodymo iš sekretoriato, kad turėčiau atsakyti. matysiu kokie ten yra terminai. Dar turiu šiek tiek laiko apie tai pagalvoti“, – apibendrino ministrė.

Sekmadienį Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) skyriai baigė kelti galimas kandidatūras prezidento ir Europos Parlamento (EP) rinkimams. Pretendentus pasiūlė 70 konservatorių partijos skyrių.

Didžioji dauguma TS-LKD partijos skyrių prezidento rinkimuose siūlo dalyvauti premjerei Ingridai Šimonytei, partijos pirmininkui G. Landsbergiui, socialinės apsaugos ir darbo ministrei Monikai Navickienei.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją