G. Nausėda buvo konkrečiai nurodęs, kuriuo skaičiumi pažymėti parašai sulauks kvietimo išgerti kavos.

Tai nebus asmeninis, „tet-a-tet“ susitikimas su G. Nausėda, visi, gavusieji kvietimą, susitiks su prezidentu kartu.

Žmonės į susitikimą kviečiami su šeimos nariais.

Primename, kaip gimė iniciatyva „kava su G. Nausėda“: prezidentas G. Nausėda savo asmeninėje feisbuko paskyroje pakvietė palaikyti jo kandidatūrą rinkimuose ir už jį pasirašyti. Dalį pasirašiusiųjų prezidentas tikino pakviesiantis išgerti kavos.

„Mielai išgerčiau kavos su ja ar juo, kuris už mane pasirašys: 5000-tasis, 7500-tasis, 10000-tasis, 15000-tasis, 20000-tasis. Jeigu būtent Jums pavyko taip pasirašyti, atsiųskite tai fiksuojančią ekrano nuotrauką info@prezidentasnauseda.lt ir pakviesiu Jus susitikti prie kavos puodelio.

Nuoširdžiai pakalbėsime ir apie knygas, ir apie krepšinį, ir apie Lietuvos ateitį“, – feisbuke dėstė G. Nausėda.

Po skundų Vyriausiajai rinkimų komisijai prezidentas patikslino savo kvietimą.

„Pasirašiusius už mane kviesiu susitikti kavinėje, ne darbo metu. Už kavą (arbatą) kiekvienas pokalbio dalyvis susimokės asmeniškai. Būsiu dėkingas, jeigu iš manęs kaip kandidato nebus atimta galimybė susitikti ir bendrauti su mane palaikančiais žmonėmis“, – rašė prezidentas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)