„Kol kas aš negaliu nieko naujo pasakyti, ką jau buvau pasakęs, kai kam gal jau nusibodo klausyti, bet tikrai aš pats paskelbsiu savo sprendimą metų pabaigoje“, – antradienį interviu Delfi sakė G. Nausėda.

Jis pajuokavo, kad prezidento kėdė nėra „vėsi kėdė.“

„Ji karšta išlieka visus penkerius metus. Nesvarbu, kokio pobūdžio temperatūra, bet vis dėlto ji nuolat sąmoningai kaitinama arba tiesiog pats gyvenimas meta tam tikrus iššūkius. Nepaprastai įdomus darbas, bet jei kažkas galvoja, kad gali čia lengvai pasėdėti ir pasimaudyti šlovės spinduliuose, tai tikrai ši pozicija nėra tokia“, – teigė šalies vadovas.

G. Nausėda interviu Daivai Žeimytei-Bilienei taip pat sakė, kokių tikisi rinkimų ir kokių kandidatų juose.

„Ir šiandien Lietuvai reikia socialiai atsakingos politikos“, – pastebėjo prezidentas.

Kalbėdamas apie savo kadenciją, jis atkreipė dėmesį, kad ne vieneri metai buvo „sujaukti“ įvairių negandų – COVID-19 pandemija, karas Ukrainoje, rinkimai Baltarusijoje.

„Ar penkerių metų pakanka? – Ne, nepakanka“, – atsakydamas į klausimą, ar tiek metų pakanka gerovės vizijai įgyvendinti, pridūrė G. Nausėda.

Visą D. Žeimytės-Bilienės interviu su prezidentu žiūrėkite 17 val. portale Delfi ir per Delfi TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)