„Aš manau, kad jis yra pažeidžiamas pirmiausia todėl, kad jis kiekvieną dieną turi aiškintis žmonėms, kurie kelia klausimų, teisėtų, pagrįstų klausimų, ir į tuos klausimus neranda atsakymo, nes iš esmės šiuo metu ir sunku į juos atsakyti“, – LRT televizijai sakė prezidentas.

Tačiau šalies vadovas pažymi, kad Kauno miesto vadovą išsirinko patys kauniečiai.

„Kauno meras yra išrinktas Kauno žmonių. Jį ne kažkokia partija paskyrė, jis yra išrinktas Kauno žmonių. Vadinasi, jis yra Kauno meras su visomis iš to išplaukiančiomis pasekmėmis“, – tikina G. Nausėda.

Primenama, kad Rusiją palikti žadėjusi Matijošaičių valdoma kompanija Maskvoje aukščiausiu lygiu atstovauja Rusijos maisto pramonei, ketvirtadienį paskelbė LRT radijas.

Teigiama, kad Sovetske (Karaliaučiuje) veikiančios įmonės „Vičiūnai-Rus“ generalinio direktoriaus pavaduotojas Rolanas Ozarinskas ir tiekimo vadovas Edgaras Pečiulis praėjusių metų balandį Maskvoje susitiko su Kubos maisto pramonės ministru ir jo atstovais. Susitikimams tarpininkavo Rusijos ambasada Kuboje ir Kubos ambasada Maskvoje.

Lietuvos valdžia sako smerkianti tokį įmonės sprendimą ir žada siekti, kad „Vičiūnų grupei“ nebūtų leista dalyvauti viešuosiuose pirkimuose, nurodo LRT radijas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)