„Prezidentas V. Adamkus savaitgalį pasijuto blogiau ir jį prižiūrinčios gydytojos Aušros Marcijonienės buvo nusiųstas į Priėmimo ir skubios pagalbos skyrių dėl kvėpavimo sistemos sutrikimų.

Po to [jis – aut. p.] buvo hospitalizuotas į Santaros klinikų Infekcinių ligų skyrių tyrimams atlikti. Prezidentas lieka Santaros klinikose toliau gydyti po COVID-19 ligos atsiradusių sveikatos sutrikimų“, – teigė B. Bagdonaitienė.

Anot jos, A. Adamkienė lieka reanimacijoje, tačiau jau matoma gerėjimo tendencija.

Žinia apie tai, kad V. Adamkus pateko į ligoninę, buvo išplatinta sekmadienio vakarą. V. Adamkaus atstovė B. Bagdonaitienė 15min.lt sakė, kad prezidento V. Adamkaus gyvybei pavojus negresia, o prezidentas paguldytas į Santaros klinikas dėl sveikatos sutrikimo, siejamo su persirgta COVID-19 liga.

Praėjusio ketvirtadienio vakarą buvo pranešta, kad dėl įtariamos COVID-19 infekcijos 93 m. Alma Adamkienė atsidūrė ligoninėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)