Birželio pirmąją NATO naikintuvai atpažino karinį lėktuvą IL-20 ir du naikintuvus SU-27.

IL-20 skrido iš Rusijos žemyninės dalies į Kaliningrado sritį be veikiančio radiolokacinio atsakiklio skrydžio planą turėjo, radijo ryšį su regioniniu skrydžių valdymo centru palaikė.

Du naikintuvai SU-27 iš Kaliningrado srities skrido pasitikti lėktuvo IL-20 ir lydėdami grįžo į Kaliningrado sritį. Orlaiviai SU-27 skrido be veikiančių radiolokacinių atsakiklių, skrydžio planų neturėjo, radijo ryšio su regioniniu skrydžių valdymo centru nepalaikė.

Birželio antrąją NATO naikintuvai atpažino orlaivį IL-20 skridusį iš Kaliningrado srities ir grįžusį atgal. Lėktuvas skrido be veikiančio radiolokacinio atsakiklio, radijo ryšio su regioniniu skrydžių valdymo centru nepalaikė, skrydžio plano neturėjo.

Birželio ketvirtąją NATO naikintuvai atpažino karinį lėktuvą IL-20 ir du naikintuvus SU-27.

Orlaivis IL-20 skrido iš Kaliningrado srities į Rusijos žemyninę dalį be veikiančio radiolokacinio atsakiklio, radijo ryšio su regioniniu skrydžių valdymo centru palaikė, skrydžio plano neturėjo.

Du naikintuvai SU-27 skrido iš Kaliningrado srities ir grįžo atgal. Orlaiviai skrido be veikiančių radiolokacinių atsakiklių, skrydžio planų neturėjo, radijo ryšio su regioniniu skrydžių valdymo centru nepalaikė.

NATO oro policijos misija Baltijos šalyse vykdoma iš Lietuvos ir Estijos.