Balandžio 13 d. NATO oro policijos naikintuvai atpažino Rusijos Federacijos orlaivį AN-26, skridusį tarptautine oro erdve virš Baltijos jūros iš Rusijos Federacijos žemyninės dalies į Rusijos Federacijos Kaliningrado sritį. AN-26 skrido su skrydžio planu, be radiolokacinio atsakiklio, radijo ryšį su Regioniniu skrydžių valdymo centru (RSVC ) palaikė.

Balandžio 15 d. NATO oro policijos naikintuvai atpažino Rusijos Federacijos orlaivį AN-26, skridusį tarptautine oro erdve iš Rusijos Federacijos žemyninės dalies į Rusijos Federacijos Kaliningrado sritį. AN-26 skrido su skrydžio planu, be radiolokacinio atsakiklio, radijo ryšį su RSVC palaikė.

Balandžio 16 d. NATO oro policijos naikintuvai atpažino Rusijos Federacijos orlaivį TU-134, skridusį tarptautine oro erdve virš Baltijos jūros iš Rusijos Federacijos Kaliningrado srities į Rusijos Federacijos žemyninę dalį. TU-134 skrido be skrydžio plano, su radiolokaciniu atsakikliu, radijo ryšį su RSVC palaikė.

Balandžio 17 d. NATO oro policijos naikintuvai atpažino du Rusijos Federacijos orlaivius SU-24, du orlaivius SU-27 ir du orlaivius SU-30, skridusius tarptautine oro erdve virš Baltijos jūros iš Kaliningrado srities į Kaliningrado sritį. Orlaiviai skrido be skrydžio plano, be radiolokacinio atsakiklio, radijo ryšio su RSVC nepalaikė, pranešė Krašto apsaugos ministerija.