„Pacientams, pacientėms. Mano vardu naudojasi sukčiai – susikūrę emailą prašo atsiųsti savo nuotraukas, sveikatos informaciją. Nesiųskite niekam nieko“, – antradienį feisbuke paskelbė Lietuvoje gerai žinomas plastikos chirurgas Donatas Samsanavičius.

„DRS Klinikos“, kurioje dirba daktaras, vadovė Rytė Samsanavičienė Delfi pasakojo, kad į kliniką neseniai kreipėsi moteris, kuri klausė, ar tikrai susirašinėjo su D. Samsanavičiumi.

Anot pašnekovės, daktaras daug konsultuoja internetu ir tai yra įprasta praktika, tačiau kai klinika gavo susirašinėjimo ekrano nuotraukas, pamatė, kad elektroninis paštas – ne D. Samsanavičiaus.

„Ta moteris ėmė pasakoti, kad vienas asmuo su žymaus politiko anketa ją patikino, kad pažįsta daktarą S. Samsanavičių ir gali suderinti, kad ją išoperuotų per Ligonių kasas“, – pasakojo klinikos vadovė.

Prašė krūtų ir lytinių organų nuotraukų

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)