Vyrui – nei daug, nei mažai – 35-eri. Jis jau vedęs, bet šeimos atsakomybes supranta savaip, o jo mama prie tokio požiūrio į gyvenimą irgi prisideda. 

„Padėkite! Mūsų šeimoje susiklostė keista situacija. Mano vyrui jau 35-eri, bet už jo pramogas vis dar moka motina. Mane tiesiog veda iš proto, jog suaugęs vyras pats nemoka valdyti savo finansų“, – sako moteris. 

Psichologo teigimu, biudžetas turėtų būti paskirstytas sąžiningai. 

„Mano nuomone, tas „sąžiningai“ yra šeimos vidinis susitarimas. Vadinasi, kiek tų resursų gautume, susitariame, kiek skiriame tam, kiek skiriame anam ir t.t. Tokiu atveju žmonės jaučia tą ryšį ir gerus tarpusavio santykius. 

Jeigu pradedami žaisti tokie žaidimai, kad truputį paimu iš ten, truputį iš ten, tuomet tai yra vienas iš požymių, kad nėra „atsijunkymo“. Grubiai tariant, taip šeimoje besielgiantis vyras dar yra paauglys. Jis tiesiog netapo suaugusiu šeimos vyru. 

Matau didelę problemą, kad vis daugiau vyrų ir moterų lieka paauglystės amžiuje. Turiu kelis pavyzdžius iš moterų pasaulio. Vadinkime, tos postpostmodernios moterys anksčiau darė karjeras, o dabar formuojasi dar vienas naujas moterų ir, aišku, vyrų tipas, kurie nenori nei dirbti, nei daryti karjerų, bet tiesiog gerai gyventi“, – tikino T. Lagūnavičius. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)