„Aš pats balsavau rinkdamasis sąrašą pagal savo vertybes, balsavau už sąžiningumą, balsavau už veržlumą ir už skaidrumą. Skirtinguose sąrašuose yra tikrai daug žmonių, kurie galėtų dorai tarnauti Vilniui. Aš tikiuosi, kad ta sėkmė juos lydės“, – sekmadienį Vilniaus A. Vienuolio rinkiminėje apylinkėje susirinkusiems žurnalistams sakė parlamentaras.

„Nebuvo sunku (pasirinkti – ELTA), bet, kaip ir minėjau, tikrai yra iš labai skirtingų politinių bendruomenių žmonių, kurie galėtų dorai tarnauti Vilniui“, – pažymėjo jis ir pridūrė, kad galės „rasti bendrą kalbą“ su skirtingų politinių jėgų nariais.

Be to, politikas paragino gyventojus nepraleisti progos ir išreikšti savo politinę valią, balsuojant savivaldybių merų ir tarybų rinkimuose.

„Noriu pakviesti žmones dalyvauti rinkimuose – man atrodo, tai labai svarbu. Mes visi turime bendrą vardiklį – mes visi vilniečiai norime, kad Vilniuje būtų geriau. Šiandien galime prie to prisidėti“, – kalbėjo jis.

„Kartais žmonės mato skirtingus kelius, bet tikslas vienas ir tas pats. Šiandien mes tikrai tiesiog turime atlikti pareigą, ateiti ir balsuoti – ir nesvarbu už ką“, – paragino kandidatas.

ELTA primena, kad kovo 5 d. Lietuvoje vyksta savivaldybių merų ir tarybų rinkimai.

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)