Kaip skelbia Marijampolės apskrities laikraštis „Suvalkietis“, mieste sklido žinia, kad tragiškai nuskendusi moteris yra marijampolietė pedagogė, dėstanti matematiką vienoje iš miesto gimnazijų, vyras – taip pat pedagogas. Šią žinią laikraščiui patvirtino šaltiniai.

„Jiedu į Madeirą išvyko praėjusį šeštadienį, turėjo grįžti šį. Nepatvirtintais duomenimis, kelionė sutuoktiniams buvo dovana minint jų bendro gyvenimo jubiliejų. Pora džiaugėsi, kad galės pailsėti nuostabioje aplinkoje“, – rašo Suvalkietis.lt

Delfi primena, kad sekmadienį pasirodė žinia, jog Portugalijoje, Madeiroje, į jūrą įkritusi lietuvė turistė rasta negyva. 63 metų moterį aptiko Portugalijos oro pajėgų sraigtasparnis.

Skelbiama, kad moteris darėsi nuotrauką, kai ją kartu su vyru bangos įtraukė giliau į jūrą. Moters vyras sugebėjo išsigelbėti. Kaip rašė „Madeira Island News“, pasak liudininko, moteris norėjo kartu su vyru nusifotografuoti prie jūros, kai netikėtai didelės bangos ėmė juos traukti gilyn.

„Vyras sugebėjo pats išsikapstyti iš vandens, bet moters mes daugiau nematėme“, – sakė vienas iš įvykį mačiusių asmenų.

„Madeira Island News“ taip pat praneša, kad prie jūros buvo iškelta oranžinė vėliava, kuri įspėja apie blogą orą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)