Iš karto dėl žmogžudystės sulaikyti trys įtariamieji.

„Švirkštų mėgėjai. Švirkštas guli netgi dabar“, – LNK žurnalistams sakė pro šalį ėjęs kaimynas.

Dėl nužudymo sulaikė ir įtariamąją. Jai – 42-eji. Moteris, pirminiais duomenimis, apsvaigusi. Ji turėjo priekaištų policininkams. Įtariamoji įsodinta į policijos mašiną, paskui nuvežta į komisariatą. Vyksta jos apklausa.

Pareigūnai nori sužinoti visas detales, kas įvyko bute.

Taip pat buvo sulaikyti dar du įtariamieji. Du vyrai. Vienam – 40, kitam – 44-eri. Abu surakinti antrankiais. Jie taip pat išvežti į policiją. Įvykio vietoje sulaikyti vyrai, nei moteris, pareigūnams pirminiais duomenimis neatskleidė, kas nudūrė žmogų. Todėl visi dėl žmogžudystės sulaikyti. Tikimasi įtariamuosius apklausti. Tuomet turėtų paaiškėti kraupaus nusikaltimo aplinkybės.

Paaiškėjus žudikui turėtų būti kreiptasi į teismą dėl jo suėmimo artimiausiu metu.

„Ten socialinio būsto gyventojas“, – sakė kaimynės.

Butas, kuriame rastas nudurtas vyras, apšnerkštas ir netvarkingas. Matyti, kad jame buvo lėbaujama. Aiškėja, kad kompanija į socialinį būstą įsikėlė prieš žmogžudystės dieną ir regis, ta proga buvo svaiginamasi. Kaimynas sakė, kad tik įsikraustė ir jau išsikrausto.

Nužudytasis, šaltinių teigimu, nuo narkotikų priklausantis žmogus. Ant jo kūno matyti daugybė kvaišalų vartojimo žymių.

Komentaro papildymas:

„SĮ „Vilniaus miesto būstas“ patikslino informaciją, jog butas, kuriame rastas nudurtas vyras, nepriklauso Vilniaus miesto savivaldybei ir tai nėra socialinis būstas. Tačiau šiame name, SĮ „Vilniaus miesto būstas“ duomenimis, yra Vilniaus miesto savivaldybės socialinio būsto fondui priklausanti gyvenamoji patalpa, į kurią metų pradžioje buvo įkeldinta šeima su vaikais. Šeima buvo įkelta po remonto, todėl būstas yra tvarkingas ir prižiūrėtas. Šeima yra tvarkinga ir bendradarbiaujanti, jokių skundų ar pranešimų per visą laikotarpį nebuvo gauta.“