AUTODIAGNOZĖ. Santariškės

Suvyto kaip žolė man
ir kairė
ir dešinė
kurios mokėjo skambinti.

Sustojo kojos.
Jos
norėdavo
galėdamos žingsniuoti trankiai spėriai
kaip du galingi bėriai.
– Praeitis!

Dar malasi galva.
Joje
man regis dar esu
bažnytkaimio kranklys
šešėly debesų.

O vanagas aukštai.

Tokį eilėraštį profesorius išpublikavo savo socialinio tinklo paskyroje, šis įrašas jau sulaukė daugiau nei 2 tūkst. feisbuko vartotojų reakcijų.

DELFI primena, kad V. Landsbergis medikų globoje turės likti ir Kovo 11-ąją, todėl negalės dalyvauti vyksiančiuose renginiuose ir minėjimuose.

Kaip penktadienio ryte DELFI sakė profesoriaus sūnus Vytautas V. Landsbergis, jo tėvas jaučiasi „stabiliai ligoniniškai“.

„Yra laukimas, kada kažkas pasidarys stabiliau, kad galima būtų jį išleisti. Kažkokių didelių pavojų nėra, bet gydytojų priežiūra dar reikalinga“, – aiškino V. V. Landsbergis.

Pasak jo, V. Landsbergis negalės dalyvauti Kovo 11-osios renginiuose. Tačiau paklaustas, ar profesorius neketina paskelbti sveikinimo Lietuvai, kaip padarė Vasario 16-osios proga, sūnus sakė: „Visko gali būti“. „Žinau, kad šiandien kažką filmuos, kažkas žada atvažiuoti. Jis yra darbingas ligoninėje. Manu, visko gali būti, kad jis tikrai neliks nuošalėje (nuo Kovo 11-osios šventės), tai būtų ne jo charakteriui“, – kalbėjo profesoriaus sūnus.

Profesorius V. Landsbergis ligoninėje atsidūrė dėl gripo komplikacijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (512)