Ignalinos rajone, Senojo Daugėliškio kaime, prie pat ežero esančiame miške galima surasti įvairių statinių. Nedidelis namelis, stovintis medžių paunksmėje. Dar vienas namelis įrengtas medyje. Taip pat įrengta ir kitų nakvynei skirtų namelių.

Kad ir kaip būtų, statybas miške draudžia įstatymas.

Tyrimą baigusi Valstybinė teritorijų planavimo ir statybos inspekcija nustatė, kad ežero pakrantėje pažeistas viešasis interesas ir kad buvo padarytas įstatymo pažeidimas.

Delfi pasidomėjo, ką konkrečiai užfiksavo inspektoriai ir kokių priemonių ėmėsi, kad pažeidimas ežero pakrantėje būtų pašalintas.

Tuo metu sklypo savininkai Statybos inspekcijai pateikė netikėta pasiūlymą: „Esame pasirengę praktiškai pademonstruoti, kad konstrukcija yra kilnojamasis daiktas, jeigu Statybos inspekcija apmokėtų kėlimo technikos nuomos išlaidas. Radome įmonę, kuri galėtų tai atlikti už 900 Eur“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)