Ž.Šilgalis tai pat džiaugėsi antrojo turo rezultatais ir teigė, jog liberalcentristų sėkmė "įspūdinga". Septyniose vienmandatėse apygardose Liberalų ir centro sąjungos kandidatai jau laimėjo rinkimus.

Liberalcentristų štabe susirinkusieji džiaugsmingai šventė parlamentaro liberalcentristo Raimondo Šukio pergalę prieš Seimo pirmininką socialliberalų lyderį Artūrą Paulauską vienmandatėje Fabijoniškių apygardoje.

R.Šukys gavo 59,1 proc., A.Paulauskas - 40,9 proc. balsavusių rinkėjų balsų. R.Šukys Fabijoniškių apygardoje pergalę šventė ir 2000 metų rinkimuose.

Valdančiosios Naujosios sąjungos lyderis A.Paulauskas praėjusiuose rinkimuose buvo išrinktas į Seimą Saulės apygardoje Šiauliuose, bet šiuose rinkimuose nusprendė pakeisti apygardą.

Sekmadienį 20 val. baigėsi balsavimas antrajame Seimo rinkimų ture, kurio metu buvo renkami Seimo nariai 66-iose vienmandatėse apygardose.

Pakartotiniuose rinkimuose dalyvavo 48 Darbo partijos, 23 Algirdo Brazausko ir Artūro Paulausko koalicijos "Už darbą Lietuvai", 20 Tėvynės sąjungos, 18 Liberalų ir centro sąjungos, 5 Valstiečių ir Naujosios demokratijos partijų sąjungos, 3 Lietuvos lenkų rinkimų akcijos iškelti kandidatai.

Taip pat pakartotiniuose rinkimuose dalyvavo po du Rolando Pakso koalicijos "Už tvarką ir teisingumą" ir Krikščionių konservatorių socialinės sąjungos kandidatus, vieną partijos "Lietuvos krikščionys demokratai" kandidatą bei 10 savarankiškai išsikėlusių kandidatų.

Pakartotiniuose rinkimuose į Seimą bus išrinktas daugiau rinkėjų balsų gavęs kandidatas.