TS-LKD lyderis taip pat stebisi, kodėl S. Skvernelis neįvardino susisiekimo ministro Roko Masiulio kandidatūros. Pasak G. Landsbergio, ministras Lietuvai gėdos tikrai nepadarytų.

„Aš pridėčiau dar vieną pavardę prie šitų - tai Roko Masiulio. Čia paminėti žmonės, išskyrus V. Matijošaitį, - grąža už plakatą Kaune. Kitus galime vertinti kaip mažiausiai prisidirbusius, kuriuos visuomenė vertina kaip profesionalus. Yra vėl krypstama į profesionalų Vyriausybę. Tai jeigu ieškome profesionalų Vyriausybėje, tai man toks yra Rokas Masiulis (...) Jis Lietuvai gėdos nepadarytų“, - ,,Žinių radijui“ penktadienį sakė G. Landsbergis.

Premjeras S. Skvernelis įvardino asmenis, kuriuos jis siūlytų užimti Vyriausybės vadovo postą, jei pats būtų išrinktas prezidentu. Tarp S. Skvernelio įvardintų kandidatų - Kauno meras Visvaldas Matijošaitis, ūkio ir inovacijų ministras Virginijus Sinkevičius bei Energetikos ministerijos vadovas Žygimantas Vaičiūnas.

„Aš siūlyčiau Visvaldo Matijošaičio, Virginijaus Sinkevičiaus ir Žygimanto Vaičiūno kandidatūras valdančiajai daugumai apsvarstyti, kaip realius žmones, galinčius likusius pusantrų metų įgyvendinti šios Vyriausybės programą“, - antradienį po Vyriausybės posėdžio sakė premjeras.