Nebesipykite prie stalo giminės susitikime dėl to, kas turi valdyti šalį. Geriau balsuokite ten, kur jūsų balsas matysis. Tautos balsas – tai Lietuvos Respublikos Prezidento rinkimų apklausa. Jos tikslas – sužinoti išankstinę, tikrąją gyventojų nuomonę apie tai, kuris kandidatas verčiausias užimti šalies vadovo postą. Artėjant svarbiausiam sprendimui, kartu pamatykime, kuriuos kandidatus labiausiai palaiko tauta, o kurie gali nė nesitikėti jos meilės.

Balsavimas čia neturi ribų – galima savo balsą atiduoti keliems kandidatams, jei tikite, kad jie savo darbą atliktų tinkamai. Tuo tarpu įsitikinusiems, jog yra vienintelis ir geriausias kandidatas, yra galimybė už jį atiduoti tiek savo balsų, kiek tik negaila. Tegul apklausoje lyderiauja patys verčiausi. Apklausos favoritų veidus matysite delfi.lt, lrytas.lt portaluose.

Norėdami balsuoti už kandidatą, verčiausią tapti Lietuvos Respublikos Prezidentu, siųskite žinutę trumpuoju numeriu 1670, įrašydami tekstą dka ir nurodydami kandidato sąrašo numerį.

Žinutės kaina – 0,90 Eur. Informuojame, kad šis balsavimas yra tik apklausos dalyvių nuomonė ir tai nėra oficialūs LR Prezidento rinkimų balsai. Apklausą rasite naujienų portaluose delfi.lt, lrytas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)