Neabejojama, kad V. Putinas dalyvaus kitų metų kovą įvyksiančiuose Rusijos prezidento rinkimuose, kuriuos interviu „The New York Times“ V. Putino atstovas Dmitrijus Peskovas neapdairiai pavadino „ne demokratija, o brangia biurokratija“.

V. Peskovas išreiškė nuomonę, kad V. Putinas bus perrinktas daugiau kaip 90 proc. balsų. Nepriklausomas rusų leidinys „Viorstka“, remdamasis šaltiniais, neseniai pranešė, kad Kremliaus politinis blokas rusų valdininkams nurodė: kitų metų kovą įvyksiančiuose Rusijos prezidento rinkimuose V. Putinas turi surinkti ne mažiau kaip 80 proc. balsų.

Taip pat neva buvo patvirtintas ir V. Putino priešrinkiminis šūkis „Pasididžiavimas, viltis, pasitikėjimas“.

Esą per rinkiminę kampaniją jam palaikymą reikš „specialiosios karinės operacijos“, kaip Kremlius vadina karą Ukrainoje, „herojai“, tačiau karas nebus pagrindinis kampanijos akcentas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)