„Vokietijoje jau prieš Kalėdas (prekyboje – red.) visiškai baigėsi žvakės, tačiau jas išpirko toli gražu ne dėl šventinės nuotaikos.

Racionalūs vokiečiai nuogąstauja, kad žiemą jų laukia elektros energijos sutrikimai, todėl apsirūpina alternatyviais šviesos šaltiniais“, – apie tai, kaip neva gyvena rusiškų dujų atsisakiusi Vokietija, televizijos eteryje rusams pasakojo propagandistė O. Skabejeva.

Anot Rusijos režimo liaupsintojos, Didžiojoje Britanijoje padėtis kur kas baisesnė. Britai masiškai badauja, o išgyventi bandančios moterys neturi kitos išeities, kaip tik parsidavinėti už maistą.

„Augant kainomis Kardifo miesto gyventojai pradėjo maitintis gyvūnų ėdalu, o savo maistą šildo ant radiatorių.

Britės tampa prostitutėmis ir užsiima seksu dėl išgyvenimo. Tai yra seksas už maistą ir šildymą, seksas dėl išgyvenimo“, – apie tai, kaip neva gyvena britai rusams pasakojo propagandistė.

Socialiniame tinkle „Twitter" ėmus plisti vaizdo įrašui su propagandistės pasisakymu, vieni žmonės piktinosi akivaizdžiu melu, kiti klausė, ar jau pasiektas melo dugnas siekiant bent kaip pateisinti pradėtą karą Ukrainoje.

„Ką tik grįžau iš Kardifo, nežinojau, kad reikia valgyti gyvulinį maistą, šildomą ant radiatorių (manau, šaltą) ir užsiimti seksu, kad išgyventum.

Valgiau kalakutieną, kumpį ir kitą netinkamą maistą, o vietoj to, kad išgyvenčiau, mylėjausi tik dėl malonumo. Viską dariau neteisingai!", – ironizavo vienas internautų.

„Dugnas pasiektas jau seniai. Sunku įsivaizduoti, ar yra dar kas nors kvailesnio, ką jie sugebėtų pasakyti. Britai valgo savo gyvūnų išmatas arba valgo vieni kitus iš bado, tuo jau nebenustebčiau", – konstatavo kitas „Twitter" vartotojas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)