Keista pasirodė ir tai, kad prie iškritusios mergaitės iškart atbėgo jos dešimtmetis brolis, o mama ir tėvas nepasirodė.

Kaip skelbia LNK Žinios, iškritusią mažylę pamatė kaimynai iškart iškvietė greitosios pagalbos medikus ir policijos pareigūnus.

Laimingas sutapimas tas kad greitosios medikų brigada dirbo visai greta, teikė pagalbą psichotropinėmis medžiagomis apsinuodijusiam asmeniui, o kai išgirdo apie iškritusį vaiką, dalis brigados akimirksniu nuskubėjo padėti mažylei.

Mergaitė šiuo metu yra Klaipėdos vaikų ligoninės Reanimacijos skyriuje. Tačiau jai pasisekė, nors ji pro langą krito iš antro aukšto

„Laimė, kad ji krito ant minkštos žolės, ištyrėme viską, jokių sužalojimų praktiškai neradome, pasisekė vaikui. Dabar stebime. Gali atsirasti po tam tikro laiko koks organo sumušimas, bet atliekami kontroliniai tyrimai, žiūrima“, - teigė Klaipėdos vaikų ligoninės reanimacijos skyriaus vedėjas Linas Mikelis.

Daugiabučio namo gyventojus, kurių dalis gyvena socialiniuse būstuose ir dėl dažnų muštynių pareigūnus mato dažnai, šis įvykis sukrėtė.

Kaimynai samprotavo, kad vaikas pats negalėjo išskristi, nes jis dar per mažas, kad užliptų ant palangės.

„Esu buvęs pas juos šeimoje ir nesuprantu, kaip metų vaikas gali užlipti ant palangės. Manau, kad nesužiūrėjo tas kitas vaikas“, - teigė vienas kaimynas.

Kai kurie kaimynai spėliojo, kad brolis pakėlė prie lango ir neišlaikė judrios mergaitės, todėl ji ir iškrito. Mama esą tuo metu buvo vonioje, nors pareigūnai tėvų įvykio vietoje nerado. Kaimynai šeimą apibūdino kaip tvarkingą.

Vaikų teisių sergėtojams ši šeima žinoma, jai teikta pagalba, ji pasiūlyta ir dabar.

Visą LNK Žinių reportažą galitė žiūrėti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)