19 val. duomenimis, Alytaus ir Klaipėdos apskrityse bei Biržų, Kupiškio, Jonavos ir Kauno rajonuose eismo sąlygas sunkina besitęsiantis snygis, o Utenos, Tauragės bei Telšių apskrityse ir pustymas, čia pagrindiniai valstybinės reikšmės keliai šlapi arba drėgni, kai kur padengti sniego sluoksniu, provėžoti, vietomis yra apledėjusių ruožų.

Kauno, Vilniaus, Klaipėdos ir Telšių apskrityse vietomis valomi ir barstomi magistraliniai, krašto ir didesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai, Panevėžio rajone barstomi krašto keliai, o Varėnos, Alytaus, Radviliškio, Molėtų ir Zarasų rajonuose barstomi magistralinių ir krašto kelių slidūs ruožai.

Mažesnio intensyvumo rajoninių kelių dangos padengtos prispausto, kai kur puraus sniego sluoksniu, slidžios.

Oro temperatūra siekia nuo 1 iki 5 laipsnių šalčio.

Naktį daug kur pasnigs, pustys, kils trumpos pūgos. Formuosis plikledis. Vėjas šiaurės vakarų, 8–13 metrų per sekundę, vietomis gūsiai 15–20 metrų per sekundę. Žemiausia oro temperatūra sieks nuo 4 iki 9 laipsnių šalčio, kai kur iki 13 laipsnių šalčio, pajūryje nuo 0 iki 2 laipsnių šalčio.

Naktį daug kur pasnigs, pustys, kils trumpos pūgos, formuosis plikledis.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)