Vijosi panevėžietę

„Šis iškrypėlis siautėja jau ne pirmą kartą. Prieš gerą savaitę nutiko taip, kad jis važiavo dviračiu, sustojo, nusimovė kelnes, atsigulė ir darė tą patį, ką vaizdo įraše darė prie Sporto centro patalpų“, – pasakojo pasibaisėjusi panevėžietė.

Anot moters, sekundei ji pamaniusi, kad galbūt vyrui atsitiko nelaimė ir pasidarė negera, jis nukrito nuo dviračio ar panašiai.

„Tačiau, kai pradėjo nuogas trintis į žemę ir dar aimanuoti, supratau… Pasirodo visai kiti dalykai jam galvoje. Šis vyras, pamatęs mane, dar ėmė vytis. Net negera prisiminti!“, – savo istoriją naujienų portalui JP pasakojo panevežietė.

Įstatymai – bejėgiai

Tačiau moterį labiausiai piktina, kad įstatymai – bejėgiai.

„Panevėžiečiai puikiai žino ir kitą miesto veikėją, kuri visai neseniai eilinį kartą išdaužė prokuratūros, teismo pastatų langus. Ši neadekvati moteris įžeidinėja praeivius. Ji – neprognozuojama. Juk gali ir užpulti. Mane asmeniškai yra pavadinusi „žiurke“, o kolegę išvadino dar kitu keiksmažodžiu. Gaila, kad tokie įstatymai… Jie taisomi tik tuomet, kai nutinka kažkas baisaus“, – įsitikinusi panevėžietė.

Toliau vaikšto po miestą

Tuo tarpu Panevėžio sporto centre trenere dirbanti Gražina džiaugėsi tik dėl vieno, jog tądien, kai iškrypėlis lankėsi prie Taikos alėjoje esančių patalpų, nevyko treniruotės.

„Iškastruoti reikia kaip katiną. Laimė, kad savaitgalį nevyko treniruotės. Baisiausia, kad vyriškis ir toliau slampinėja nevaržomas. Nežinia, kur sugalvos tenkinti savo įgeidžius“, – TV3 žinioms komentavo ji.

Asmenybė jau nustatyta

Po naujienų portalo JP straipsnio, Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sako, kad jau yra nustatyta vyriškio asmenybė.

Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Jukniūtė tai patvirtino. „Sprendimas bus priimtas, surinkus visą informaciją“, – trumpai paaiškino O. Jukniūtė.

Odeta Jukniūtė

Šokiruojantis įvykis

Priminsime, kad praėjusį šeštadienį, Panevėžio sporto centro vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo keistą įvykį. Įraše matoma, kaip vyras prieina prie Taikos al. 11 esančio pastato, kurio patalpose yra sporto centro imtynių, bokso ir tinklinio sporto salės, nusimauna kelnes ir atsigula ant žemės, imituodamas lytinių santykių veiksmą. Toks poelgis nustebino įstaigos administraciją, kuri džiaugėsi, jog tądien centre nebuvo sportininkų.

Įrašą naujienų portalui JP atsiuntė sunerimę Sporto centre sportuojančio vaiko tėveliai.

Panevėžio sporto centre dirbantis imtynių treneris Marius Baranauskas naujienų portalui JP teigė, kad savaitgalį užfiksuotus vaizdo įrašus administracija peržiūrėjo tik pirmadienį.

„Tiesiogiai šis vaizdas nebuvo matomas. Kitu atveju iškart būtų iškviesta policija. Na, o čia vaizdą pamatėme tik pirmadienį, atsukę kameras. Ar bus kreiptasi į policiją, nežinau. Tai spręs direktorius“, – sakė jis.

Pasiteiravus, ar toks atvejis – pirmas, treneris pabrėžė, jog tokį šokiruojantį vaizdą matė pirmą kartą.