Portale lrytas.lt mergaitės mama pasakoja, kad jos dukra gimnazijoje patiria patyčias, kurios vaiką taip prislėgė, kad jis nusprendė verčiau pasislėpti šaltoje malkinėje nei eiti į mokyklą.

„Idiote“, „nemokša“, „ryža“. Tokius žodžius mano dukra nuolat girdėdavo gimnazijoje iš vieno bendraklasio, garsėjančio įžūliu elgesiu“, – portalui pasakoja mažametės mama.

Ji tęsia, kad jos dukrą mokykloje užgaulioja vienas mokinys. Patyčios esą prasidėjo nuo rugsėjo, kai mergaitė perėjo į kitą mokyklą. Išsigandusi moksleivė apie patyčias nedrįso papasakoti nei savo šeimai, nei pedagogams. Ji baiminosi ir atsikirsti skriaudikui, kad šis dar labiau jos nežemintų. Klasiokai bijojo užstoti bendraamžę, kad Mantas neišlietų pykčio jų pačių atžvilgiu.

Portale rašoma, kad gimnazija neigia, jog joje yra patyčių.

Delfi primena, kad pirmadienio rytą Kėdainiuose dingo į mokyklą išėjusi mergaitė. Į mokyklą mergaitė išėjo kaip visuomet, 7 valandą ryto. Policija informavo, kad į pareigūnus dėl mergaitės dingimo buvo kreiptasi apie 12 val. Policija apie 17 val. pranešė, kad nepilnametė buvo rasta netoli gyvenamosios vietos - gyva ir sveika. Mergaitė rasta malkinėje –ūkiniame pastate, pasislėpusi po malkomis. Pradėtas tyrimas įvykio aplinkybėms išsiaiškinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)