Vaiką paėmė senelis, nors senelio mergaitė neturėjo

„Kaune ieškomas vyras, apgaule iš darželio pagrobęs penkiametę mergaitę“, – toks policijos pranešimas 2012 metų rugpjūčio 8 dieną sukrėtė visuomenę.

Tokio atvejo, kai iš vaikų darželio būtų pagrobtas vaikas, mieste dar nebuvo nutikę. Aišku, būta įvairių situacijų, kai vaikai tapdavo nesutariančių ar jau išsiskyrusių sutuoktinių ambicijų įkaitais, tačiau jie vertinti labiau ne kriminaliniame, bet civilinių ginčų kontekste.

2012 rudenį viskas atrodė iš tiesų grėsmingai. 

Kreiptasi į visuomenę, prašyta bet kokios vertingesnės informacijos

Sulaukę pranešimo apie akiplėšišką vaiko pagrobimą policijos pareigūnai veikė nedelsdami. Apklaustos neįtikėtino pagrobimo liudininkėmis tapusios vaikų darželio „Židinėlis“ darbuotojos, nustatyti įtariamojo požymiai: apie 55 metų amžiaus, pražilęs, dėvėjo džinsinį švarką ir džinsines kelnes. Pabrėžta, jog pagyvenusios vyro drabužiai – tvarkingi, jis savo elgesiu nesukėlė jokio įtarimo, o ir išsivesta penkiametė mergaitė nesipriešino, nors pasiimti atėjęs „senelis“ iš tiesų buvo visiškai svetimas vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)