Praėjusią savaitę Klaipėdos apygardos teismas paskelbė neskundžiamą, 2019–ųjų rugpjūtį mirusio Vakarų Lietuvos turtuolio sūnui Rokui Karpiui palankią nutartį. Joje skelbiama, kad anksčiau nebuvo tinkamai atsižvelgta į aplinkybes, jog sudarant garsųjį testamentą galėjo būti panaudota apgaulė ir klasta bei pasinaudota itin sudėtinga R. Karpavičiaus sveikatos būkle.

Šventes sutiko Nidoje

Vienturtis R. Karpavičiaus sūnus su šeimyna 2024–uosius pasitiko ne bet kur, o savo pamėgtoje Lietuvos vietoje – Nidos kurorte. Vyras ne kartą yra viešai sakęs, kad jaučia ypatingą trauką šiam Neringos miesteliui, bet vis dar negali naudotis savo tėvų užgyventu ir beveik pačiame Nidos centre esančiu turtu. Kol jau bemaž ketverius metus net keliuose šalies miestuose vyksta teismai dėl turtų paveldėjimo teisės, bet koks naudojimasis tėvų Raimondo ir Audronės Karpavičių anuomet sukauptais turtais ir Nidoje esančiu namu ant Kurčių marių kranto yra apribotas R. Karpiui bei jo aplinkos žmonėms.

Taigi, šiuo metu užsienyje gyvenančiai gausiai milijonieriaus sūnaus R. Karpio šeimynai ir artimiesiems su keliais augintiniais šventiniu laikotarpiu teko poilsiu mėgautis ne savo erdviuose namuose, bet glaustis pas vietinius Neringos gyventojus išnuomotame name. Beje, verta prisiminti, kad tose pačiose Nidos kapinėse palaidota ir urna su R. Karpavičiaus palaikais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)