Praėjusį savaitgalį surengtame Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ politinės tarybos posėdyje pranešė, jog jų kandidatas į prezidentus – G. Jeglinskas. Jam prezidento rinkimų metu bus 44 metai.

Delfi laidoje „Iš esmės“ paklaustas, kodėl ėmėsi atsakomybės atstovauti partijai prezidento rinkimuose, dalyvauti politikoje, nes, akivaizdu, kad veiklos ir taip netrūksta, G. Jeglinskas tvirtino, jog, nepaisant to, kiek laiko praleido užsienyje, jam visada rūpėjo Lietuva.

„Man rūpi Lietuvos ateitis, man ji visada rūpėjo, nors keliavau, gyvenau, dirbau daugelyje pasaulio šalių. Visada sugrįžtu į Lietuvą ir čia laukia prasmingiausi darbai. Kalbant apie Lietuvą, matome, kokia dabar situacija, kai geopolitiniai iššūkiai verda aplink mūsų šalį, mes matome ir vidinius nesutarimus, susiskaldymą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)