Daugiausiai lėšų rinkimams kol kas yra paskyrusi partija "Tvarka ir teisingumas", jos rinkiminėje sąskaitoje pervesta 45 tūkst. litų partijos lėšų. Nuo šios partijos Biržų-Kupiškio apygardoje kandidatuoja finansų viceministras Vytautas Galvonas, Zarasų-Visagino apygardoje - buvęs parlamentaras Algimantas Dumbrava, Ukmergės apygardoje - vidaus reikalų ministras Alfonsas Dailis Barakauskas.

Dviem savo kandidatams po 10 tūkst. litų yra pervedusi Lietuvos socialdemokratų partija - Biržų-Kupiškio apygardoje keliamam Aleksandrui Zeltiniui bei Ukmergės apygardoje keliamam Kaziui Grybauskui, pastarasis dar rinkimams yra pervedęs 10 tūkst. litų asmeninių lėšų. Dar LSDP Zarasų-Visagino apygardoje kelia Nikolajaus Gusevo kandidatūrą.

Valstiečių liaudininkų ir žaliųjų sąjungos kandidatė Biržų-Kupiškio apygardoje Nijole Šatienė savo rinkimų sąskaitoje turi surinkusi 10,5 tūkst. litų, iš jų 5 tūkst. - pačios politikės pervestos lėšos.

Darbo partijos kandidatas Ukmergės apygardoje Rolandas Janickas rinkimams yra pervedęs 3 tūkst. litų asmeninių lėšų.

"Drąsos kelio" partija rinkiminėje sąskaitoje yra surinkusi 560 litų smulkiomis po keliasdešimt litų siekiančiomis aukomis.

Kitos partijos bei kandidatai kol kas nėra pervedę lėšų į rinkimų sąskaitas.

Iš viso dėl Seimo nario mandato trijose vienmandatėse apygardose kovo 3 dieną iš viso varžysis 37 politikai. Juos kelia 17 partijų, taip pat trys kandidatai surinko ne mažiau kaip tūkstantį jų kandidatavimą remiančių apygardos rinkėjų parašų ir išsikėlė savarankiškai. Daugiausiai - 14 - kandidatų registruota Ukmergės apygardoje, 12 - Zarasų-Visagino apygardoje, 11 - Biržų-Kupiškio apygardoje.

Zarasų-Visagino bei Biržų-Kupiškio apygardose rinkimų rezultatai panaikinti dėl nustatytų šiurkščių pažeidimų, o Ukmergėje naujas Seimo narys bus renkamas vietoj mirusio Juliaus Veselkos.