Vargu, ar net ir tuomet, jeigu iš karto būtų suteikta medicininė pagalba, žiauriai sudaužytą moterį būtų pavykę išgelbėti – ekspertai nustatė, kad jai buvo suduoti ne mažiau kaip 49 smūgiai į galvos, kaklo, krūtinės, dešinio peties ir rankos bei kairės rankos sritis.

Iš paskutinių jėgų moteris dar bandė priešintis – visą laiką buvo sąmoninga ir patyrė didžiules kančias, skausmą – dauguma smūgių buvo į galvos ir veido sritį, jai net buvo sulaužyti galvos kaulai.

„Ji nesutiko su manimi pasimylėti, todėl labai supykau“, – teisinosi praėjus parai po nužudymo sulaikytas anksčiau neteistas 62 metų Prienų rajono Pakuonio miestelio gyventojas Vydas Tamošiūnas. Bet greitai persigalvojo – moterį esą nužudė ne jis, o kas nors kitas. Tik „tas kitas“ taip ir nebuvo nustatytas, nes jo tiesiog nebuvo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)