Apgailėtinas naudingo idioto keliaklupsčiavimas ir padlaižiavimas. Ilgas ir nuobodus vieno liūdnai pagarsėjusio patologinio melagio pokalbis su kitu. Blogio, kaip nykios banalybės manifestacija, pateisinant agresiją, įžūliai meluojant, iškraipant faktus ir šaipantis iš civilizuoto pasaulio.

Tokių ir panašių įvertinimų sulaukė interviu, kuriame prieštaringai vertinamas amerikietis laidų vedėjas Tuckeris Carlsonas, kuris pernai buvo išvytas net iš konservatyviųjų pažiūrų kanalo „Fox News“ už savo melagingas sąmokslo teorijas, šįsyk daugiau nei 2 valandas kalbino Rusijos prezidentą.

Gražbyliavimai, lengvi ir pūkuoti klausimai V. Putinui – įtariamam karo nusikaltėliui (paskelbta jo tarptautinė paieška) bei tradiciškai perkreiptas suglumusio T. Carlsono veidas, klausantis Rusijos prezidento postringavimų, kritikų manymu, ir taip sulaukė per daug dėmesio. Bet ar išties?

Jei tai buvo abejoms pusėms naudingas spektaklis, ar išties to interviu turinys tebuvo eilinis minčių srautas? Ir taip, ir ne, nes tai, ką pasakė V. Putinas, buvo ne šiaip girdėta. Rusijos lyderio interviu galima vertinti ir kaip signalą bei perspėjimą dėl tolesnių Kremliaus veiksmų. Ir štai kodėl.

Nieko naujo, tik tos pačios kalbos?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)