Kauno apygardos prokuratūros atstovės Tautvilės Merkevičiūtės teigimu, ikiteisminis turimas dėl disponavimo itin dideliu kiekiu narkotinių medžiagų buvo pradėtas sausio 18 dieną, policijos pareigūnams sustabdytame automobilyje aptikus tris paketus su narkotinėmis medžiagomis, pirmasis apie tai pranešė portalas 15min.

Vėliau paaiškėjo, kad tai – hašišas, kurio bendras svoris siekia 514 gramų.

Pasak teisėsaugininkų, aptikus narkotines medžiagas buvo sulaikytas E. Garackevičius, kuriam priklauso automobilis, taip pat kartu su juo vykęs M. Ž.

Panašu, jog šio asmens vaidmuo galėjo būti antraeilis, nes jam teismas skyrė su palyginti švelnią kardomąją priemonę – rašytinį pasižadėjimą neišvykti, dokumentų paėmimą bei įpareigojo reguliariai registruotis policijos įstaigoje.

Druskininkuose gyvenantis E. Garackevičius vadovauja uždarajai akcinei bendrovei, kurioje dirba 18 žmonių. Nors vietos Darbo partijos sąraše jis buvo įrašytas pirmuoju numeriu, ši partija vietos savivaldos rinkimuose kandidato į merus nekelia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)