Skriejo įtarimai

Iš kovos pirminiuose rinkimuose pasitraukusio Ž. Pavilionio komentarai apie V. Ušacką temperatūrą partijoje dar kaitino.

Ž. Pavilionis, pranešęs, kad traukiasi iš prezidentinės kovos, teigė, jog tai padarė dėl susitelkimo, kad nelaimėtų Kremliui palankūs kandidatai. Anot Ž. Pavilionio, tai yra kandidatai, kurie nuolat kalba apie dialogą su Kremliumi, tarp jų, pasak politiko, yra ir V. Ušackas.

„Ši partija visą laiką garsėjo bent jau bandymais būti skaidri, objektyvi visiems savo partijos nariams, ir kiekvienas narys gali kreiptis į priežiūros komitetą, kiekvienas žmogus gali bandyti apginti savo nuomonę. Aš džiaugiuosi dar viena galimybe tuos argumentus išsakyti, nes kiekvienas mano žodis, kurį pasakiau, yra pagrįstas mano patirtimi ir net darbu kartu su V. Ušacku diplomatinėje tarnyboje“, – Delfi tada sakė Ž. Pavilionis.

V. Ušackas tokias kalbas vadino atviru šmeižtu. Pirmąjį 2018 metų lapkričio savaitgalį prasidėjo TS-LKD demokratijos šventė. Joje dalyvauti galėjo per 18 tūkst. partijai nepriklausančių žmonių ir per 14 tūkst. partijos narių.

Įtampa tą savaitgalį pasiekė visiškas aukštumas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)