Komentuodamas prezidento G. Nausėdos naujausius reitingus, I. Kalpokas teigė, jog jeigu kritimo tendencija išsilaikys dar kelis mėnesius iš eilės, kaip kad fiksuota buvo spalio mėnesio apklausoje, „staiga ir netikėtai atsirastų intriga rinkimuose“.

„Šiuo atveju aš tą siečiau su priešinga tendencija nei I. Šimonytės. Jeigu su premjere jau viskas aišku, tai su G. Nausėda – niekas neaišku. Ir tas neaiškumas gali vertinti kai kuriuos rinkėjus. Kadangi mes žinome, kad dalis rinkėjų iš prezidento tikisi tvirtos, griežtos rankos. O G. Nausėda nesako, nuo atsakymo išsisuka.

Ir jeigu iki šiol atrodė, kad ta tendencija pasiteisina, tai galbūt pasiekėme tą tašką, kai dalį elektorato tai pradeda nervinti. <...> Tad jeigu tokia tendencija tęsis, prezidentui tikrai reikės susirūpinti“, – tikino VDU politologas I. Kalpokas laidoje „Delfi diena“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)