„Važiavau iš Palangos, buvo labai didelis kamštis. Važiavau tam kamštyje apie pusę valandos, labai užsinorėjau į tualetą. Išvažiavau į pirmą juostą, žiūriu, tvora. Na ir, galvojau, bus kokia aikštelė ar varteliai ir policija sustabdė“, – savo versiją Delfi.lt pateikė politikas.

Anot P. Gražulio, bauda nemaža – pareigūnai nepatikėjo, kad jis išsuko į kelkraščio juostą dėl itin asmeninių priežasčių, o ne dėl to, kad norėjo apvažiuoti ir lėtai judančią automobilių susidariusią spūstį.

„Bauda nemaža, paskui aplinkybes aiškinsimės teisme. Ginčysiu būtinai, gal apie 100 eurų bauda. Aš ne vieną mašiną mačiau taip kamštyje, gal trys mašinos buvo sustojusios šalikelėj, o aš įkliuvau. Net nepagalvojau, ieškojau, kur bus koks tarpelis, varteliai tvoroj“, – Delfi sakė P. Gražulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (915)