Gyveno su seneliais

V. Kulčiūnaitė gyveno su savo seneliais. Mergina išeidavo susitikti su draugais, kartais jos namuose nebūdavo ir parą laiko, tačiau ji visada apie savo planus informuodavo giminaičius telefonu.

Negrįžusios merginos pirmieji pasigedo seneliai. Jie visais būdais ir visur bandė jos ieškoti, tačiau pastangos buvo bevaisės. Merginos telefonas visą laiką buvo išjungtas, todėl seneliams tai sukėlė dar didesnių įtarimų, kad gali būti nutikę kažkas negero.

Kreipėsi į policiją

„Policijoje buvau ir šiandien, ir trečiadienį. Viską įformino ir sakė, kad ieškos. Kur ji yra – mes neįsivaizduojam.

Niekada nebuvo išėjusi ir dingusi tokį ilgą laiką. Ilgiausiai namuose nebūdavo parą, bet mes visuomet žinodavome, kur ji yra. O dabar juk daugiau nei savaitė praėjo ir jokių žinių.

Mums baisu, labai baisu“, – „Rinkos aikštės“ žurnalistui kalbėjo dingusiosios močiutė Laima.

Ieškojo draugai

Kėdainiečiai apie dingusią merginą jau žino, mat jos draugai ėmėsi paieškų.

Jau kuris laikas viešojoje erdvėje aktyviai dalijamasi merginos fotografija ir pagalbos prašymu. Nors pagalbos prašymu pasidalino tūkstančiai žmonių, tačiau apie merginą nėra jokių žinių.

„Pirmą kartą ji dingusi tiek daug dienų. Išjungtas telefonas, o telefono ji niekad iš rankų nepaleisdavo. Žiauriai keista.

Jei pas kažką ji būtų, juk tikrai rastų, kaip ir kur telefoną įkrauti. Tikrai rastų, kaip susisiekti su draugais, seneliais, tėvais. O dabar nieko. Visiškai niekas nieko nematė, niekas nieko negirdėjo“, – stebėjosi merginos paieškas socialinėje erdvėje organizavusi jos draugė Deimantė.

Tiriamos įvairios dingimo versijos

Ikiteisminiam tyrimui vadovaujantis Kauno apygardos prokuratūros prokuroras Nerijus Gružauskas portalui Delfi pentadienio popietę patikslino, kad mergina dar nerasta, tiriamos įvairios jos dingimo versijos. Pasak prokuroro, jog ieškantiems Kėdainių policijos pareigūnams talkina kolegos iš Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato asmenų paieškos skyriaus.

Merginos požymiai: apie 165 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, pilkų ilgų plaukų, ant kairės rankos dilbio ir riešo turi ištatuiruotą velnią ir užrašą „Love“. Išeidama iš namų vilkėjo šviesiai mėlynos spalvos džinsus, tamsiai mėlyną trumpą, ploną striukę, avėjo rausvus batelius storu padu.

Asmenis, žinančius šios merginos buvimo vietą, ją mačiusius ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnus telefonu (8 655) 65227, rašyti el. paštu kristina.kolevatova@policija.lt arba skambinti skubios pagalbos telefonu 112.