60-metis vyras į medikus kreipėsi dėl galvos svaigimo. „1958 metais gimęs vyras kreipėsi į Kauno klinikų Skubios pagalbos skyrių gruodžio 31 d. vakarą. Pacientas skundėsi, kad jam svaigsta galva, „mėto“ į šalis. Dieną prieš pacientas buvo susitrenkęs galvą“, – DELFI teigė Kauno klinikų Skubios pagalbos skyriaus vadovas Linas Darginavičius.

Pirminiame pranešime apie dingusį vyrą buvo teigiama, kad jis dingo apie 4 val. 20 min., tačiau L. Darginavičius DELFI patikslino, kad asmuo į namus buvo išleistas 3 val. 54 min.

„Atlikti visi reikiami tyrimai: galvos kompiuterinė tomografija, kardiograma, kraujo tyrimas, krūtinės ląstos rentgenograma. Nenustačius gyvybei pavojingos patologijos, pacientas išleistas į namus 3 val. 54 min.“, – teigė L. Darginavičius.

Kauno klinikų Skubios pagalbos skyriaus vadovas DELFI patikslino, kad šiek tiek po vidurnakčio atvykęs pacientas buvo ne vienas: „Į Kauno klinikų Skubios pagalbos skyrių pacientas kreipėsi 00:16 val., lydimas žmonos“.

Dingusiojo Vladimer Šeiko artimieji netrukus po jo dingimo paviešino pagalbos prašymą nurodydami tikslias detales: kaip vilkėjo asmuo, kokiu metu dingo. Policijos pareigūnai kūną rado pradėję paiešką kartu su Kauno klinikų apsaugos darbuotojais.

Dingusiojo kūną radę pareigūnai pranešė, kad kūnas buvo rastas be išorinių smurto žymių. Atliekamas tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.