„Patarinėjau viešosios ir politinės komunikacijos klausimais bei teikiau komunikacijos turinio rengimo paslaugas“, – savo veiklą dirbant su parlamentaru apibūdino M. Ardišauskas ir patikslino, kad tai reiškia straipsnių rengimų, kalbų bei kai kurių feisbuko įrašų rengimą.

Darbinius M. Ardišausko ir J. Džiugelio santykius paviešino „Laisvės TV“ įkūrėjas Andrius Tapinas, taip pat pateikęs ir trejų metų sąskaitas, kuriose matyti, kad kas mėnesį už Seimo nario ataskaitų rengimą buvo mokama po 1000 eurų.

„Nuolatinis bendradarbiavimas vyko, bet tiesiog kiekvieną mėnesį minėto komunikacijos turinio kiekis ir pobūdis kito. Vieną mėnesį gal būdavo trys straipsniai ir viena kalba, kitą mėnesį – trys postai ir panašiai, ir panašiai, – kalbėjo M. Ardišauskas. – Trejų metų bėgyje buvo visko. O tie, kas domisi, kiek tiksliai ir ko buvo, tai Seimo narys dabar kreipėsi į Seimo Etikos komisiją, tai teks parengti tikslias ataskaitas.“

Pastebėjus, kad 1000 eurų per mėnesį už trijų feisbuko įrašų parengimą yra daugoka, M. Ardišauskas atsakė: „Kaip pažiūrėjus. Jeigu dar pridėjus straipsnį, konsultacijas, gali pasirodyt, kad ir mažoka.“

Tinklalaidėje „Dvi pusės“ M. Ardišauskas tvirtino, kad kilusios abejonės bus išsklaidytos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)