VRK duomenimis, iš anksto Vilniaus miesto, Klaipėdos rajono, Joniškio rajono, Pakruojo rajono ir Šiaulių rajono savivaldybėse balsavo 1454 rinkėjų, specialiuose punktuose – 265 rinkėjai. Aktyviausiai balsavo vienmandatės Žiemgalos rinkimų apygardos Jurdaičių rinkimų apylinkės Nr. 34 rinkėjai.

Pakartotinis balsavimas iš anksto savivaldybių pastatuose vyko rugsėjo 18 ir 19 dienomis.

Rugsėjo 20 ir 21 dienomis nuo 8 iki 20 valandos Žirmūnų, Gargždų ir Žiemgalos rinkimų apygardų rinkėjai, kuriems rinkimų dieną bus sukakę 70 metų, neįgalūs rinkėjai ar laikinai nedarbingi galės balsuoti namuose.

VRK duomenimis, antrajame rinkimų ture Žirmūnų apygardoje dėl Seimo kėdės varžysis socialdemokratų lyderis Ginatautas Paluckas ir konservatorė Paulė Kuzmickienė, Gargždų rinkimų apygardoje – Lietuvos centro partijos iškeltas kandidatas Kristupas Krivickas ir konservatorė Rasa Petrauskienė. Tuo tarpu Žiemgalos rinkimų apygardoje kovą dėl Seimo nario mandato tęs Lietuvos centro partijos bei Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kelta kandidatė Rūta Janutienė ir Lietuvos socialdemokratų partijai atstovaujantis Liudas Jonaitis.

Žirmūnų vienmandatės apygardos rinkėjai neteko savo parlamentarės Aušros Maldeikienės, nes ji tapo Europos Parlamento nare. Žiemgalos ir Gargždų apygardose išrinkti Seimo nariai Vitalijus Gailius ir Bronius Markauskas po savivaldos rinkimų tapo merais.