Šiandien ciklono centras jau judės per Lietuvą. Debesų bus daug. Pragiedruliai pasirodys tik kai kuriuose rajonuose. Sulauksime nemažai kritulių, daugiausia lietaus. Yra tikimybė, kad vietomis galima ir šlapdriba.

Vėjas pastovesnės krypties neturės, ypač šiaurinėje šalies dalyje. Pietiniuose rajonuose jis pasisuks iš pietų, pietvakarių ir po vidurdienio vietomis sustiprės iki 15–18 m/s. Bus debesuota, drėgna, tad šiluma labai menka. Daug kur bus vos 4–9, Pietryčių Lietuvoje kai kur gali sušilti iki 10–12 laipsnių.

Trečiadienį ciklonas po truputį tols ir silps. Tačiau šio sūkurio įtaka dar bus juntama. Vyraus debesuoti su pragiedruliais orai. Daug kur palis, tačiau bus trumpi ir nedideli lietūs. Vietomis vėl gali pasirodyti šlapių snaigių. Vėjas daugiausia pūs iš vakarų, šiaurės vakarų, naktį 7–12 m/s, dieną 5–10 m/s greičiu.

Šilumos bus nedaug. Naktį daugelyje vietovių laikysis vos 0–5 laipsniai šilumos, o kai kur gali pagąsdinti šalnos iki 1–3 laipsnių. Dieną teks prisitaikyti prie 6–11 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienį šiaurinių krypčių vėjas į Lietuvą plukdys vėsius, retkarčiais su krituliais orus.