Vilniaus Gedimino prospektas pilnas žmonių. DELFI užfiksavo saulėto šeštadienio akimirkas sostinės gatvėse.

Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba anksčiau pranešė, kad pavasaris prasidėjo su šilčiausia kada nors Lietuvoje fiksuota kovo 1-ąja. Penktadienį užfiksuotas oro temperatūros rekordas. Druskininkuose sušilo iki 13,9 laipsnių pagal Celcijų.

Šeštadienio dieną toliau lepina saulė ir pavasariška temperatūra. Oras šils iki 8–13 laipsnių šilumos.

Sekmadienio naktį danguje debesys prasisklaidys, žymesnio lietaus ir toliau nebus. Pietryčių vėjas liks juntamas. Temperatūra bus žemesnė ir daug kur svyruos tarp 0–4 laipsnių šilumos, o šiaurės rytiniuose rajonuose turėtų ir silpnai pašalti iki 1 laipsnio šalčio.

Sekmadienio dieną, nors išliksime aukšto atmosferos slėgio lauke, tačiau į šalį atslinks žemesnių debesų masyvas. Vietomis, didesnė tikimybė – pietiniuose rajonuose, iš jų turėtų palynoti. Pietryčių vėjas liks 7–12 m/s. Temperatūra visur sparčiai nekils ir bus apie 3–8, o pietvakariniuose rajonuose kai kur iki 10 laipsnių šilumos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją