Tuo tarpu antroje vietoje – socialinės apsaugos ir darbo ministrė Monika Navickienė (9,4 proc.), kurios darbą geriausiai vertina mažesnių miestų gyventojai, respondentai su mažiausiomis šeimos pajamomis per mėnesį (iki 1000 eurų), pensininkai, trečioje – vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė (5,7 proc.).

Penketuką ministrų, kurie, apklaustųjų nuomone, geriausiai atlieka savo darbą, uždaro kultūros ministras Simonas Kairys (4,1 proc.) ir aplinkos ministras Simonas Gentvilas (4 proc.).

Tuo tarpu rečiausiai gyventojai tarp ministrų minėjo sveikatos apsaugos ministrą Arūną Dulkį ir energetikos ministrą Dainių Kreivį (po 0,9 proc.).

10,6 proc. apklaustųjų tvirtino, kad blogai dirba visas Ministrų kabinetas, 16,7 proc. nuomonės šiuo klausimu neturėjo. Taip dažniau atsakė vyrai, vyresni nei 50 metų žmonės, gyvenantys kaime, respondentai su viduriniu ar žemesniu išsilavinimu bei su mažiausiomis šeimos pajamomis per mėnesį (iki 1000 eurų), vadovai bei bedarbiai ir namų šeimininkės, kairiųjų pažiūrų gyventojai.

Bendra Lietuvos ir Didžiosios Britanijos rinkos ir visuomenės nuomonės tyrimų kompanija „Baltijos tyrimai“ 2023 metų spalio 23 – lapkričio 7 d. atliko reprezentatyvią Lietuvos gyventojų apklausą. Apklausta 1013 Lietuvos gyventojų (18 metų ir vyresnių), tyrimas vyko 109 atrankos taškuose.

Tyrimo rezultatai atspindi 18 metų ir vyresnių Lietuvos gyventojų nuomonę pagal lytį, amžių ir gyvenvietės tipą. Tyrimo duomenys sverti tam, kad atspindėtų 18 metų ir vyresnių Lietuvos gyventojų nuomonę. Rezultatų paklaida tokio dydžio imčiai neviršija 3,1 procentinių punktų, kai pasikliautinasis intervalas 95 proc.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)