Restoranų versle besisukantis A. Emdė teisme pateikė ir savo versiją. Anot jo, skundą pateikė kaimynai, bandantys su juo susidoroti.

„Papildomai paaiškino, kad UAB „Nidos pastogė“ yra 30 metų veikianti kavinė. Jis su partneriais Neringoje vysto 70 procentų maitinimo verslų. Jis su partneriais visas senas vietas perima ir vietoje jų atidaro naujus, modernius, geresnius restoranus. Šitas projektas taip pat buvo perimtas prieš trejus metus. Buvo gauti visi reikalingi leidimai bei suderinti su Architektūros skyriumi. (…) Jis žino, kad kavinės kaimynai pateikė skundą. (…) Šiuo atveju jaučiasi kaimynų pavydas ir siekimas susidoroti“, - teigė A. Emdė.

Vis dėlto teismas verslininko nepagailėjo. Paliktas galioti Statybos inspekcijos nurodymas nelegalius statinius nugriauti.

O tuo pačiu verta pabrėžti, kad šis verslininkas turėjo panašių bėdų ir Preiloje. Ten jo restoranas ant Kuršių marių kranto taip pat buvo atsidūręs inspektorių dėmesio centre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)