Niekas nebūtų įtaręs, kad V. Semeška nusprendė atitrūkti nuo darbų, jei ne paties viceministro feisbuke paskelbta nuotrauka, kurioje jis apsirengęs lengvais drabužiais stovi po palme.

KAM atstovai Delfi nurodė, kad V. Semeška išvyko iš anksto suplanuotų atostogų „prieš tai užtikrindamas jam pavaldžių departamentų užduočių įvykdymą ir sklandų tolesnį jų darbą“.

„Taigi, viceministro atostogos šiuo metu ministerijos darbams įtakos neturi. Viceministras V. Semeška visuomet yra pasiekiamas ir atsako į visus kylančius klausimus. Esant būtinybei, viceministras sugrįš į Lietuvą nedelsiant“, – teigiama KAM atsakyme Delfi.

Akivaizdu, jog viceministras ilsisi ten, kur šilta, tačiau kur jis išvykęs, KAM Viešųjų ryšių skyrius Delfi nepatikslino.

„Krašto apsaugos ministerijos Karo tarnybos ir personalo departamentas nekaupia informacijos apie darbuotojų atostogų buvimo vietas ir kitos panašaus turinio asmeninės informacijos“, – teigiama atsakyme.

Delfi su klausimais kreipėsi į V. Semešką, jei gausime atsakymus, straipsnį papildysime.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)