Paklaustas, ar jeigu nebus išrinktas į EP, ves Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ sąrašą Seimo rinkimuose, V. Sinkevičius teigė, jog yra pasiryžęs grįžti į nacionalinę politiką.

„Ir dalyvauti daug aktyviau nei pastaruosius ketverius metus. Dalyvavimas tai nėra tik rinkimuose dalyvavimas, galų gale, ir politinės minties šiokio tokio lauko bei atsvaros formavimas, ko šiai dienai labai trūksta.

Mes matome partiją, esančią reitingų lydere, bet vengiančią prisiimti atsakomybės ir net atvirai pasakyti, kuris politikas ves, eis į kuriuos rinkimus. Tai yra labai keista šiandieninėje situacijoje, kai žmogus jaučiasi ypač nesaugiai, kalbu ne tik apie karinę grėsmę, bet ir apie socialinę, ekonominę saugumo jauseną, psichologinę.

Tai tie ryžtingi, tvirti politikų apsisprendimai, aiškumas yra žmonėms kaip niekada reikalingas“, – tikino eurokomisaras V. Sinkevičius laidoje „Delfi interviu“.

Jis teigė nesakantis „ne“ jokiems ateinantiems rinkimams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)